Giv din bil en ny farve med folie til bilen

Hvis man er blevet lidt træt af sin bil, så kan det måske være på tide at give den en ny farve. Folie til bilen giver dig fuld kreativ frihed over hvordan din bil skal se ud. 
 
byggeprojekt priser

Hvorfor kan det være en god ide at få folie på bilen

Hvis man en dag har siddet og set klassikeren Purple Rain og finder ud af at man da selvfølgelig skal have en lilla bil, så er der ikke nogen hurtigere og billigere løsning end at få folie på sin bil. Den kan simpelthen komme i lige præcis den farvenuance, som dit hjerte begærer. Sidder du en anden aften og ser nyklassikeren Batman, og finder ud af din bil naturligvis skal være sort, så er det heller ikke det store problem at få farven ændret igen. Der er ikke nogen grund til at hele bilen skal autolakeres. Få folie på bilen og få en helt ny bil. 

Forskellen mellem folie på bilen og autolakering

Folie på bilen kan være en del billigere løsning end autolakering. Derudover så sikrer man også den underliggende originale lakering imod ridser og skrammer. Det er faktisk sådan at folie er den bedst mulige almindelige beskyttelse af bilens ydre. Det betyder dog ikke at der ikke kan komme ridser i folien. Det er ikke svært at fikse sådanne ridser. Man skal være opmærksom på at mørke farver, med en underliggende mørk lakering, får ridser til at fremstå som skygger. Derfor kan en sort folie være en rigtig god idé.

Hvad muligheder er der for folie på bilen?

Der findes ofte flere muligheder for farvevalg med folie, end der gør for autolakering. Der findes folie i utrolig mange forskellige farver og farvekombinationer. Du kan endda få skræddersyet og special fremstillet foliering lige præcis til din smag. Vil du gerne have folie med dit ansigt og en kongekrone? Du kan få det. Kunne du tænke dig at få din bil til at se ud som din yndlings Le Man bil? Det er muligt. Eller skal bilen folieres med dine helte fra Star Wars? Hvorfor ikke? Kontakt en ekspert indenfor folie til bil og find ud af mulighederne.

Folie til bil

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud