Tilbygning til dit hus

Du kan i dette indlæg blive klogere på hvad en tilbygning kan gøre for din bolig. Du kan ligeledes også blive klogere på, hvordan du udvælger den rette tømrer til at klare en opgave som denne.
byggeprojekt priser

Ting at være opmærksom på i forbindelse med tilbygning

Føler du, at du har for lidt plads i din bolig? Eller er der bare brug for, at der skal ske noget nyt? Så kunne en tilbygning til din bolig måske være noget for dig.

Der er ikke altid brug for en byggetilladelse, når du skal have lavet tilbygning. Det er dog vigtigt, at du undersøger dette inden, og tjekker om din tilbygning er lovlig. Hvis du ikke har tjekket dette inden kan du ende ud i problemer, og der kan være store omkostninger forbundet med det. Du kan undersøge om alt dette er lovligt igennem din lokale kommune.

Det kan også være en god ide, at tænke på dine naboer. Bor du tæt på dem? Der er nemlig også en del regler forbundet med dette. Du må ikke lave en tilbygning alt for tæt op af dine naboer. Igen kan du indsamle korrekt viden om dette hos din kommune. Hvis du skal have byggetilladelse er det også vigtigt, at være på god fod med naboerne – så snak med dem på forhånd.

Vælg med omhu hvem, som skal stå for og designe din tilbygning. Undersøg grundigt hvilke gode tømrer og arkitekter som findes til dette. Det er altid bedre, at lave sit forarbejde grundigt end, at stå med et resultat man ikke er tilfreds med.

Hvad koster en tilbygning?

Det kan være svært, at give en bestemt pris på hvad en tilbygning koster. Dette kan variere meget. Alt afhængig af størrelsen på den opgave, som du skal have udført, hvilket materiale og hvem der skal lave det, så kan priserne for en tilbygning svinge meget.

Få professionel hjælp med din tilbygningsopgave

Går du og drømmer om, at få lavet en tilbygning til din bolig? Så kan det være klogt at få professionel hjælp udefra. For at du kan få det bedst mulige resultat, som du kan være tilfreds med mange år ind i fremtiden er det vigtigt, at markedet undersøges grundigt inden processen går i gang.

Begynd rejsen på din tilbygning her.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud