Elektriker Døgnvagt

Lyset gider ikke tænde, ovnen duer ikke midt i maden og porten på pladsen gider ikke lukke efter fyraften. Det er altid lige når du er ved at være færdig, at strømmen går, og det er derfor uhyre vigtigt, at kunne få styr på sine el-problemer – også uden efter lukketid.

byggeprojekt priser

Døgnvagt elektriker
når du står uden strøm og lys

Elektriker Døgnvagt

Det er altid irriterende når strømmen går, sikringen sprænger eller der går kabale i kablerne. Og det er typisk altid udenfor almindelige åbningstider, og dermed umuligt at få fat i en elektriker, og få løst problemet.

Irriterende – døgnet rundt, året rundt.

Strømmen går altid, lige når man virkelig har brug for den. Enten står man midt i madlavningen, eller også er det bælgravende mørkt, og man kan pludselig ikke finde rundt i ens eget hjem. Og vi får alle den der lille stress i maven, over hvilke madvarer vi nu har liggende i fryseren, og hvordan vi dog skal redde alle de rester af lasagne, rugbrød og den kvarte bøtte vaniljeis man helt sikkert får spist en dag.

Er strømmen gået? Mini-guide til strømafbrydelsen

Går strømmen, så følg disse hurtige trin, og du løser de fleste fejl.

 – Find boligens el-tavle, og sluk for hovedafbryderen samt alle gruppeafbrydere (sluk for alle kontakter på tavlen)

 – Tænd herefter for hovedafbrydere, og for gruppeafbryderne én for én, indtil du har fundet gruppen, som får strømmen til at slå fra.

 – Når du har fundet gruppen med fejl, slukker du for alle stikkontakter i gruppen, og tænder for hver enkelt apparat, én ad gangen.

 – Det skulle gerne afsløre hvilket elektrisk apparat, som får strømmen til at gå, eller hvilke apparater, som overbelaster tavlen.

Er der fejl i selve installationen, eller overbelastes systemet, er det nødvendigt at få fat i en el-installatør. Skriv til os, og få et tilbud på problemet. Alternativt har flere elektrikere også telefoner med døgnvagter.

Eiland Electric - din lokale døgnvagt i Hornbæk og Asnæs området

Ring uden tøven til elektriker døgnvagten

Du kan troligt ringe til Eiland Electric når du har brug for en døgnvagt i Hornbæk, og få besøg af en autoriseret elektriker. Du taler med elektrikeren om omfanget af opgaven og problemet, hvorefter elektrikeren kører ud på adressen og løser opgaven. Kvaliteten og servicen er i fokus, på trods af de sene og skæve tidspunkter. En fordel for både dig og elektrikeren.

Tæt på dig og problemet

Eiland Electric er placeret i både Hornbæk og Asnæs, og derfor er der altid en elektriker i nærheden når uheldet banker på døren. Der rykkes hurtigt ud, så du kan vende tilbage til fjernsynet, panderne og få ladet bilen op. Ingen opgave er for stor eller lille, så tøv ikke med at ringe til 30 53 37 40, og få fat i døgnvagten.

Elektriker Sjælland

Elektriker Fyn

Elektriker Jylland

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud