Varmepumpen

I Danmark kan vejret være svært at navigere rundt i. Men en ting er sikkert – det bliver koldt på et tidspunkt og derfor installerer vi en eller anden form for varmekilde. 

Der findes en hel forskellige slags varmekilder at vælge imellem bl.a. el-varme, træpiller, olie- eller gasfyr og flere til. Men varmepumpen har kæmpet sig vej op på siden af de fleste. 

byggeprojekt priser

Fordele ved varmepumpen

Det danske vejr er ikke altid til at regne med, derfor er det essentielt at vi sørger for at tilpasse vores indeklima til vejret. For at få mest ud af dagene og fungere mest optimalt, bør indeklimaet være godt. Et godt indeklima bidrager til højere effektivitet og fokus, derfor er det ligeledes meget vigtigt på arbejdspladser, hvor man har tendens til at sidde indendørs, det meste af dagen. 
Med en varmepumpe kan du selv indstille hvilken temperatur du ønsker. Ud over dette cirkuleres luften, så du ikke ender med at sidde i et lettere indelukket rum, en hel dag. 
Celius Nordic fokuserer på at nedsætte både din elregning, men bestemt også CO2-udslippet. Men noget af det vigtigste er, at skabe det bedst mulige indeklima. 

Varmepumpens effektivitet

Varmepumpen er yderst effektiv og vælges af mange da den udover at være fremtidssikret varmeløsning også er energieffektiv. Altså sparer den på energiforbruget og derved skåner miljøet i forhold til fx olie- og gasfyr, der udleder en del CO2.

Endnu flere fordele ved en varmepumpe

Deler man ordet varmepumpe op, forklares den egentligt meget godt. Den pumper nemlig varm luft ind i rummet. Luften udefra suges ind i selv varmepumpen der sidder monteret diskret indendørs, her varmes luften, til den ønskede temperatur og pumpes derefter ud i rummet, i forskellige retninger.
Det smarte er også at varmepumpen ikke benytter resurser, der står til at blive en mangelvare. Dette er den mest miljøvenlige energiforsyning på markedet og efterhånden meget populær i de andre hjem og arbejdspladser. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud