Handyman - Modtag 3 tilbud

byggeprojekt priser

Find din handyman her

Handyman er et utroligt bredt udtryk. Dog vil de fleste danskere allerede vide hvad en handyman er, og hvad de laver. For det er nemlig relativt simpelt. En handyman hjælper nemlig med mindre reparationer, opsætning, installationer og andet vedligeholdelse i hjemmet. Det er en handyman du kontakter, hvis et problem opstår, og du ikke ønsker at bruge en formue på en udlært fagmand. For mange mindre opgaver kan løses med den rette erfaring og hvis hænderne er skruet godt på.

Hvad er en handyman?

Som vi allerede kort har været inde på, er handyman, eller altmuligmand som det også kaldes, mere af en uofficiel titel, end en reel type håndværker. Der er nemlig ikke en fast definition på hvad en handyman skal kunne, og titlen er ikke beskyttet. Alle kan derfor kalde sig selv en handyman hvis de har lyst. Og du kender sikkert en eller anden der kalder sig en handyman. Dog er det ikke nødvendigvis en person du ønsker, skal hjælpe dig i hjemmet.

Søger du hjælp til mindre reparationer eller forbedringer i hjemmet, kan det altid anbefales at søge en “officiel” altmuligmand. Med dette menes der en person, der kan dokumentere veludført arbejde og holdbare resultater. Og selvom du måske kender nogen der kender nogen der kender en handyman, findes der mange professionelle alternativer. Det er nemlig blevet langt hyppigere for folk med hænderne ordentligt skruet på at opsætte officielle virksomheder og firmaer omkring at hjælpe andre personer i hjemmet.

entreprenør

Hvad laver en altmuligmand?

Præcis hvad handymanden laver, kan være et utroligt svært spørgsmål at besvare. For der er ikke et regelsæt eller krav for, hvad en altmuligmand skal kunne. Det er nemlig op til den enkelte person. Dog vil noget arbejde og nogle opgaver ofte gå igen blandt forskellige handymænd. Ting som konstruktioner af møbler, mindre reparationer rundt omkring i boligen samt installationer af diverse hårde hvidevarer er ofte opgaver enhver god altmuligmand kan hjælpe med. Dog er der visse typer arbejde og opgaver der i Danmark af sikkerhedsmæssige grunde kun må udførsel af udlærte fagfolk.

Her er der særligt tale om VVS og elektriske opgaver. Udføres disse opgaver ikke korrekt og forsvarligt, kan resultaterne være til stor fare for både dig og hjemmet. Og selvom din altmuligmand måske har erfaring med disse typer opgaver, skal de være udlært og autoriseret for at udføre dem. Dette er dog ikke verdens ende. Det er ikke unormalt for handymænd at have en baggrund indenfor en eller flere typer håndværk. Tag for eksempel Montes Multiservice. Denne fagmand er udlært elektriker, og er derfor autoriseret til at varetage og udføre mange forskellige elektriske opgaver i hjemmet, butikken eller kontoret.

Når det kommer til at arbejde sammen med en altmuligmand, vil der også være endnu en fordel. Nemlig prisen. Da handymænd selv sætter prisen for deres hjælp, vil du i langt de fleste tilfælde have mulighed for, at forhandle om betalingen. Dette kan være fordelagtigt hvis dit projekt ikke kræver store mængder tid, men derimod erfaring og ekspertise. Det er muligt at slippe for at betale faste timerater, og kun betale for den rid opgaven reelt ses tager at løse.

Modtag 3 tilbud

Hos håndværker-tilbud.dk samarbejder vi med fagmænd og handymænd over hele landet. Uanset hvor du bor, vil du dermed være sikker på at få forbindelse til en håndværker nær dig. Og føler du ikke at dit projekt falder ind under hvad der kan kaldes et alment håndværkerfag, har du mulighed for at modtage tilbud fra en dygtig altmuligt mand. Fortæl os hvad din opgave omhandler, så indhenter vi 3 stærke og lukrative løsningsforslag. Og føler du ikke at disse kan skabe de rette resultater for dig, gør det intet. Vores tjeneste er 100% gratis og uforpligtigende. Vi tror dog på, at vi sammen kan finde den hjælp der gør dit byggeprojekt til en succes.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Find din næste handyman i:

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud