Facader og facaderenovering

Etagebyggerier og større ejendomme kan efter en tidsperiode trænge til en opfriskning. Det er derfor at vi på denne side, tilbyder alt nødvendig information omkring facaderenovering til dig der er Boligadministrator, står for en Boligforening eller er Erhvervsudlejer. 
Vi har her på Håndværker-Tilbud.dk Et fantastisk samarbejde med Brdr. Lauridsen som blandt andet specialisere sig i facader og facaderenovering. Ligesom man får vækket appetitten af en flot ret, får man større lyst til at bo et sted der er flot og velvedligeholdt. Derfor er vigtigt at man er opmærksom på mindre fejl på facaden og behandler dem, før det bliver til sætningsskader.

Brdr. Lauridsen står altid klar til at give dem muligheden for dagligt, at komme hjem til en af de smukkeste ejendomme på vejen.

Facademaling

 

Indbydende og velkommende. 
Sådan kan en flot nyrenoveret og malet facade let beskrives. Hos Brdr. Lauridsen, kan du i lang tid efter en facade behandling, nyde din velholdte og flot udseende facade. 
Der er i vores arbejdsproces tænkt bæredygtighed, kvalitet og effektivitet ind i vores materiale valg. 

Vi har mange års erfaring med arbejde med netop Københavnske bygningsfacader, og har gennem vores erfaringer, valgt andre arbejdsmetoder, der sikre mindre gener for beboere / lejere. 

Vi benytter hos Brdr. Lauridsen ingen stilladser, og sikre samtidig også at vi ikke besværer hverken lejere eller forbipasserende i længere perioder. Dette sikre også at der ikke kommer nogle uønskede skader på selve facaden.

Facademaling
byggeprojekt priser

Bygningens sundhed og økonomi

Facaden på etageejendomme også kaldet klimavæggen, er altid under et konstant pres. Hvad end det er slid forsaget af det konstante vejr skift eller om det er fra den store mængde fugt der udskilles af beboerne eller fundamentet bygningen står på. Specielt de københavnske facader bliver hurtigt forfaldne, både i visuelt udtryk men også i konstruktion. Dette kan foretages af hærværk, ulykker, eller skader pådraget af andet renovationsarbejde, ofte i forbindelse med stilads arbejde. 
 
I den travle hverdag, er alle disse faktorer noget der påvirker facaden, og det er typisk først ved en større sætningsskade at man registrere problemet. Dette kan for ejendomme løbe op i større pengesumme og tid, hvor renoveringen er til gene på lejerne.
 
På samme måde kan malingen og det faste visuelle udtryk fra en facade påvirke, hvorvidt man får afsat sine ledige lokaler, om det er erhverv eller bolig udlejning.  Alle disse bekymringer kan du som kunde hos Brdr. Lauridsen tilsidesætte. Hos os har du muligheden for at opleve den tryghed der er, ved at være på forkant med at passe på bygningen og facaden.

Sætningsskader

Med Brdr. Lauridsen har du mange års erfaring i ryggen. Vi Hjælper dig med at passe og vedligeholde din ejendom, og sikre at den ikke går i forfald over tid. Dette forebygger blandt andet større sætningsskader i byggeriet og spare dig derfor for et længere og dyrere renovations periode. 

Det er bedst at være proaktiv når det gælder sætningsskader, så man kan rette op på det inden skaden bliver til et langvarigt mén for bygningen.

Hvis du går og har en tvivl om hvorvidt din facade har pådraget sig en tidlig sætningsskade, eller ønsker en mindre pleje af facaden. 

Så skal du ikke vente med at kontakte os direkte på vores hjemmeside: www.brdr-lauridsen.dk/facader/

Hvor vi inden for 48 timer, kontakter dig med et uforpligtende tilbud. 

Sætningskade

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud