Brug for en håndværker?

Er gør-det-selv arbejdet gået galt? Skal der bygges eller renoveres? Skal du flytte ud? Har du et akut problem, som kræver en håndværker her og nu? Uanset opgaven og størrelsen heraf, skal det være overskueligt og nemt at finde en pålidelig håndværker nær dig. Et godt råd er at finde en professionel håndværker i dit lokalområde gennem en platform, som samler alle de bedste håndværkere i Danmark.
Murværk
byggeprojekt priser

Hvad skal du holde øje med?

Kommunikation:

–  Det er vigtigt altid at have en klar og tydelig kommunikation med din håndværker. Hellere spørge én gang for meget, end én gang for lidt, for at være sikker på, at resultatet bliver som ønsket.
–  Kræver dit projekt flere håndværkere, er det vigtigt at de forskellige håndværkere er gode til at samarbejde. Er dette ikke tilfældet, kan du risikere fejlkommunikationen, som kan gøre at dit projekt ikke vil færdig til den færdige tid, grundet sjusk og fejl.

Pris:
–  Lyder prisen for god til at være sand? Så er det nok fordi at den er. Husk at være opmærksom på om der kan opstå ekstra omkostninger i forhold til kontrakten. Altid bed om en detaljeret faktura. Ellers find en håndværker som tilbyder en fast pris, hvor at ekstra omkostninger betales af dem, og ikke dig.

Tid:
–  Kan din håndværker bygge ét hus inden for én måned? Nej, nok ikke. Især når det gælder større projekter, er det vigtigt at være opmærksom på, om tidsrammen virker for urealistisk. For så er det nok fordi, at den er det. Det handler ikke altid om at finde den hurtigste, men derimod den bedste. En for hurtig håndværker kan føre til sjusk, som fører til at skulle lave projektet om igen. Ellers fører det til et projekt, som overskrider den givne tidsfrist.
–  Det kan være en god idé at lægge delmål og plan over deadlines, for at løbende følge op på, om håndværkeren når sine mål.

–  Nogle gange er det bedre at sætte en lidt længere tidsfrist, og med mulighed for at få arbejdet gjort færdigt før tid, en at projektet i stedet overskrider den originale tidsfrist.

totalentreprise

Hvorfor er det en god idé med en håndværker platform?

Det er en tidskrævende proces at kontakte flere forskellige håndværker firmaer til ét  projekt. Man vil gerne finde de bedste håndværkere – og de skal gerne være i nærheden. Det er ikke altid den nemmeste opgave. Samtidig er det vigtig at håndarbejderne er enige, og ikke mindst samarbejdsvillige, for at få det bedste resultat. 
 
Gennem en dansk platform med de bedste samarbejdspartnere inden for håndværkerfaget, herunder tømrer, murer, malere samt VVS er det i stedet muligt med en samlet pakkeløsning, hvis dette ønskes. På denne måde sparer du både tid, men er også 100% sikker på at arbejdet bliver ordentligt udført, da alle håndværkere er fra samme håndværkerplatform, og er vant til at arbejde sammen. 

Men hvad koster en håndværker?

Håndværkerarbejde kan være en dyr fornøjelse. Der er mange håndværkere på markedet, som kommer med en urealistisk pris. Dette medfører at der under projektet kan forekomme ekstra udgifter for dig.

Hos Håndværker-Danmark, som er en håndværker platform der samler de bedste håndværkere i Danmark, garanteres det, at den pris du får, er den pris det bliver. Der gives ikke en pris før at en håndværker har beset projektet, samt haft en tæt dialog med kunden om projektet. Først efter en grundig vurdering og udregning af projektet, kan der gives en uforpligtende fast pris. Prisen udregnes ud fra forventede arbejdstimer, materiale pris samt projektets størrelse.


Prisen vil være gældende i tre måneder efter modtaget håndværker tilbud. Hos Håndværk Danmark kan du altid være sikker på, at prisen ikke vil være én krone over den aftalte. Koster projektet mere end vores håndværker havde forventet, dækkes de ekstra omkostninger selvfølgelig.


Lyder dette attraktivt? Se mere og bestil din håndværker hos Håndværk Danmark her.

entreprenør

Inspiration

byggeprojekt priser

Fordele ved at anvende en tømrer

Find den rette tømrer i Nordsjælland

Derfor er det vigtigt at en håndværker har et godt syn

Fliserens

Microcement

Tid til nye gulve?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Find andre håndværkere

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud