Kloakrenovering

Kloakarbejde er ofte et stort og tidskrævende projekt. For ikke at tale om omkostningerne. Her kan du læse mere om hvad e kloakrenovering koster, hvilke typer kloakarbejde du selv må udføre, hvilke alternativer der, samt generel information om kloakrenovering.
byggeprojekt priser

Hvad koster kloakrenovering?

Som tidligere nævnt er renovering af kloakken en dyr proces. Det kan være svært at sige præcist hvad det koster, da der er mange aspekter af arbejdet der, har indflydelse på dette. Hvis der dog skal gives et prisestimat på hvad kloakrenovering koster, vil det lyde på cirka 1.000 kroner pr. meter der skal renoveres. Det vil sige at hvis du skal have renoveret et kloakrør på 50 meter, skal du regne med at betale 50.000 kroner.

Prisen kan selvfølgelig påvirkes af flere ting. Når du leder efter en kloakmester, er det derfor en god ide at få denne til at komme ud og foretage et tjek. Dette giver et grundigere billede af problemet, hvilket vil give en mere realistisk pris.

Gode råde om kloakrenovering

Hvilket kloakarbejde må man selv lave?

Når det kommer til hvad du selv må lave i forhold til kloakrenovering, skal arbejde på kloaksystemer med skel udføres af autoriseret kloakmester. Dog må du gerne selv lave faskiner med drænrør til regnvand på ejendomme med udhuse, carporte og lignende. Det er dog altid en god ide at forhører dig hos en autoriseret kloakmester før du selv starter på en renovering af din kloak.

Hvor dybt skal en kloak ligge?

For at sikre din kloak mod frost, er det vigtigt at den lægges i den rette dybde. Normalt vil denne dybde være ca.  75 cm under terrænet. Dog vil dybden tættere på huse eller ved kældre være reduceret til 40 cm. Dine behov kan variere, så forhør dig altid med en autoriseret kloakmester hvis du har spørgsmål.

Findes der alternativer?

Når det kommer til kloakrenovering, har du i visse tilfælde mulighed for at få foretaget en strømpeforing. Her bliver et nyt rør pustet op inde i den eksisterende kloak. På denne måde slipper du for en større opgravning eller nedbrydning af vægge. Dette reducerer tidsforbruget, og omkostningerne, på renoveringen. En strømpeforing er nemlig langt billigere og du slipper ligeledes for byggerod og håndværkere. 

Få hjælp af fagfolk

Hvis du har brug for at finde en autoriseret kloakmester til at hjælpe dig med din renovering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Fortæl os om dit problem, så indhenter vi 3 gratis og uforpligtigende tilbud fra fagmænd med ekspertise med dit projekt. Sammen er vi sikre på, at finde den rette løsning til dig.

Inspiration

Identificer problemerne med din kloak

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud