Giv dine møbler nyt liv med sprøjtemaling

Gennem årene kan det næsten ikke undgås at møbler i hjemmet tager lidt skade i form af slid, ridser og hakker. Men i stedet for at kassere dem og købe nyt kan du med fordel få dem sprøjtemalet i stedet. Her kan du læse mere om sprøjtemaling af møbler.
byggeprojekt priser

Få sprøjtemalet dine møbler professionelt

Nogle giver sig i kast med at spraymale møblerne selv. Dette kan man selvfølgelig gøre, men resultatet er ofte kortvarigt og kan give en ru overflade. Desuden er meget vigtigt at man undersøger hvilken maling der bør benyttes, samt få lagt malingen i en jævnt lag, så man undgå maling der løber og helligdage.
 
Få i stedet en professionel sprøjtemaler til at stå som fornyelsen af dit møbel. Her kan du være helt sikker på at få et langtidsholdbart resultat. Desuden har de alle de rette malingstyper klar, og kan guide dig til det mest optimale resultat. 
 

Hvorfor få sprøjtemalet dine møbler?

Ved at få sprøjtemaling af møbler hos en professionel, kan du opnå mange fordele.
En af de helt store er at du i princippet kan spare pengene til et nyt møbel, ved at lakeret det i stedte. Du får ligeledes mulighed for at give det en ny farve. Sæsonen og trends varierer og derfor vil mange gerne følge med trendsne. Derfor får de sprøjtemalet deres møbler. 
 
Ved at beholde dit gamle møbel og blot give det nyt liv, skåner du også miljøet og minimerer dit forbrug. 
 

Hvad kan males?

Næsten alle overflader kan behandles og males. Der er forskellige typer maling til de forskellig materialer og overflader, men din professionelle sprøjtemaler vil hjælpe og guide dig, til den helt rette løsning.
Det vil sige at langt de fleste borde, stole, bordplader, døre og lignende kan males. Faktisk kan en maler i mange tilfælde også male køkkenlåger. På den måde kan du nemt og hurtigt få dit køkken til at fremstå som nyt.
Der er store fordele ved sprøjtemaling og for manges vedkommende også penge at spare. 
maler

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud