Facaderenovering

byggeprojekt priser

GIV DIN FACADE NYT LIV MED EN FACADERENOVERING

Hvad er en facaderenovering?

En facaderenovering er kort sagt en metode, til at få dine facader til at fremstå som nye igen. Der kan være flere forskellige årsager til at få foretaget en facaderenovering. I de fleste tilfælde er det fordi de med tiden er blevet slidte at se på. Vind og vejr påvirker nemlig facaderne meget, så de i mange tilfælde vil komme til at se medtagede ud.

Der kan også være andre årsager, som f.eks. at fugerne er begyndt at revne, eller fugemassen måske nemt kan skrabes ud. Det er tydelige tegn på, at der er behov for en facaderenovering, da fugt ellers kan trænge ind, og påføre endnu større skader på husets konstruktion. 

Hvis du er i tvivl om dit hus har behov for en facaderenovering, er det altid godt at få det tjekket af en professionel fagmand. Bor du i hovedstadsområdet, kan en murer i København hjælpe med at få dine facader til at fremstå som nye. Du kan også udfylde formularen herunder, og modtage 3 forskellige tilbud. Det er hurtigt, nemt og gratis.

Hvorfor få lavet en facaderenovering?

En facaderenovering styrker ikke kun holdbarheden af din facade. Det vil også øge værdien af din bolig, da en ny og flot facade er attraktiv for potentielle nye købere. Samtidig kan du selv sætte dit helt eget præg på facaden. Måske du bare ikke er så vild med den nuværende facade, så kan du med en facaderenovering give facaden nyt liv. Det gælder både farven og udformningen af den.

Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker der skal renoveres på facaden. Det kan også være, at du ønsker en bedre facadeisolering. Hvis du har et hus af ældre dato, kan dette især være fordelagtigt, da du årligt vil kunne spare flere tusinde kroner på varmeregningen, afhængig af hvilken type varmekilde der er i huset. 

Hvad koster en facaderenovering?

Prisen på en facaderenovering kan svinge en hel del. Det afhænger af hvad der præcis skal laves, og hvor stort et areal der skal renoveres. I de fleste tilfælde vil det koste et sted mellem 10.000-40.000 kr. 

Nogle vælger selv at kaste sig ud i projektet, men hvis du hverken har ekspertisen, værktøjet eller materialerne til at udføre arbejdet, anbefaler vi altid at det bliver udført af en professionel murer

Med vores service har vi gjort det nemt for dig at indhente 3 forskellige tilbud. Du kan helt selv vurdere de forskellige tilbud, og vælge det du synes er bedst. Det sparer dig en masse tid, så din facade kan komme til at se flot og ny ud igen. Udfyld kontaktformularen herunder, og få 3 uforpligtende tilbud på dit projekt.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Find
det du leder efter

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud