Anlægsgartner - Fliser

Skal du bruge information omkring hvordan du lægger fliser i haven, kan du finde alt om det på denne side

byggeprojekt priser

Få tilbud på en anlægsgartner

Hvordan lægger man fliser?

Hvis du går og har en ide om at få haven opdateret i form af nogle nye fliser, kan man med rig mulighed gøre det selv. Her viser vi dig en guide over hvordan du får lagt de perfekte havefliser.
Det første man skal sørge for at have er noget stabilgrus, som skal virke som et fundament. Man vælger typisk det gryn som er mest tykt. Dette skaber en stabil grund for fliserne som skal lægges. Man skal have gravet alt andet op i ca 15 cm dybde. Herefter kan man så begynde at lægge sit stabilt grus ud på overfladen. Det er så nu herefter man lægger et mindre grynet gruslag ud på sit område. Dette skaber nemlig det færdige grundlag for dine fliser. Dette lag kalder man for et afretningslag. Man skal være meget præcis når man skal have rette af. Det kan hjælpe at købe en retteskinne. Ofte bliver der også brugt en tynd synligt neontråd, som medvirker til at få afmålet hvor højt gruset skal ligge.

Fastlægning

Når dette er gjort skal man have lavet sin faste kantsikring. Dette gør dine fliser ikke skrider eller bliver lagt ujævnt. Det kan gøres via beton eller andre fast materialer.
Herefter bliver der sikret en overhøjde til dine fliser. Det skaber nemlig en sikkerhed om at dine fliser kan blive trådt ned over tiden. Denne overhøjde skal være på ca 1 til 2 cm. Det behøver ikke være mere, men dette step sikre at fliserne bliver samme højde som din sikring.
Nu kan man begynde at lægge sine fliser. Det er en god ide at forskyde fliserne. Det hjælper ikke kun på at styrke fliserne, men giver også et dejligt look til overfladen.
Så snart du har lagt dine fliser, skal der fejes sand mellem kanterne. Dette sikre at fliserne bliver siddende, samt fjerne grimme huller og ser bare mere æstetisk ud. Hvis alt dette virker uoverskueligt kan man også kontakte professionelle fliselæggere

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud