Reklamer for din virksomhed med dine biler

Gør din virksomhed kendt ved at få reklamer på dine firmabiler med folie

byggeprojekt priser

Hvordan kan man tjene penge på at køre sin firmabil?

Dine firmabiler bliver set af tusindvis af mennesker hver eneste dag, når de bliver kørt på vejene af dine medarbejdere. Disse biler er oplagte muligheder for at få sin virksomhed set af andre potentielle kunder.
 
Selv når de står parkeret, mens dine medarbejdere er ude hos en kunde, reklamerer de for dig. Forestil dig eksempelvis at dine medarbejdere holder hos en kunde og ordner deres VVS eller elektriske installationer. Andre i samme beboelsesområde har måske de samme problemer med deres WC eller køkken. Så ser de jeres bil i netop deres område.
 
Dette indikerer ubevidst for dem, at det nok er jer, der løser de problemer i deres område eller boligforening. Bilen har både jeres telefon nummer og øvrige kontakt informationer. Det har også et kort budskab om hvorfor I er de bedste til at løse problemet. Tror du ikke beboeren vil vælge jer, fremfor at søge sig frem til en helt ny og uafprøvet håndværker?
 
Dette er blot ét eksempel, men der er så mange måder, at dine biler kan hjælpe jer med at gøre jeres virksomhed velkendt. Reklamer på bilen er således en oplagt og relevant måde at gøre sit firma kendt på.

Hvor svært er det at få reklamer på bilen?

Det er muligt at købe folie og selv lægge det op. Det er dog ret besværligt og muligheden for at det går galt, når man selv lægger det op, er desværre for høj.

Derfor er det bedst at få en professionel, til at gøre det for en, som har gjort det i årevis, og gør det på daglig basis. Ved at hyre en professionel kan man også få hjælp til designet, da de ofte har lavet hundredvis af folie til biler af alle størrelser. Dette gør det både nemt og hurtigt for dig.

Kontakt en ekspert indenfor bildekoration og gør jeres virksomhed kendt hver gang dine biler er ude på vejene. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud