Fordele og ulemper ved filt eller væv

Når du skal igang med at beklæde dine vægge med enten filt eller væv, er det godt at kende til deres fordele og ulemper. De to beklædningstyper har nemlig hver deres fordele og ulemper, som kan være med til at afgøre dit valg af materiale. 

byggeprojekt priser

Fordele og ulemper ved brug af filt

Filt er i dag et meget populært materiale i mange hjem. Filt har ingen former for struktur, og er helt galt. Filt giver et mere morderne look i end væv, hvor der er mere struktur i. Filt er derfor et meget populært valg af materiale i private hjem. Filt gør det også muligt, at man efterfølgende kan male mere jævnt. 

Ved brug at filt kræver det dog, at overfladen er helt plan og jævn uden nogen former for huller eller buler. Den mindste ujævnhed på overfalden vil kunne ses ved det færdige resultat. Filt er et nemt materiale at arbejde med, og man kan nemt selv sætte det op, også hvis man er uerfaren. Dog kræver det mere vedligeholdelse, og er ikke lige så stærk som væv. 

Fordele og ulemper ved brug af væv

Væv er det lidt struktur i, og det skaber derfor en mere synlig struktur på de beklædte vægge. Væv er en meget stærkt materiale, og beskytter dine vægge bedre mod eventuelle revner, huller og stød på overfladen. Væv er også mere fleksibelt end filt, og kan bøjes uden revner. Derfor er væv optimalt at bruge på overflader, som ikke er helt flade og jævne. Dog gør en beklædning med væv det sværere at male jævnt, og giver en overflade med en mere synlig og ru struktur. 

Få hjælp af fagfolk

Hos malersquad.dk guider de dig med råd og vejledning til filt eller væv. De har mange års erfaring, og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din lejlighed eller hus. Deres erfaring giver dem mulighed for at bidrage med nye ideer, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på at få det bedste resultat med opsætning af filt eller væv. Kontakt dem i dag, og modtag et uforpligtigende tilbud.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud