Handyman i København

Hvis du søger en altmuligmand i København, som kan hjælpe dig med de mindste problemer i hjemmet, så kan du som fordel skaffe en handyman. Hvis det er fx hjælp til boring af huller, montering af tv eller problemer med afløbet, så kan en af vores handymen i København hjælpe dig!

byggeprojekt priser

Hvad er det en handyman tilbyder?

En handyman kan hjælpe dig med gør-det-selv opgaver, som du har derhjemme, både uden- og indendørs. Der er flere eksempler på, hvad en handyman kan tilbyde dig.

De generelle handyman opgaver

Hvis du har flere små opgaver i hjemmet, men ikke ved hvordan du skal udføre de forskellige opgave, så prøv at hyre en handyman. De kan få ordnet flere ting på samme dag, hvor de kan hjælpe med optrækning af gulvtæppe, fikse ødelagte apparater, toiletproblemer, osv.

Installationer og reperationer indendørs

En lokal handyman kan hjælpe dig med at installere apparater, eller ordnet ting som er ødelagt. På den måde kan du formentlig spare nogle penge. De kan hjælpe dig med montering eller reparation af køkkenvask, løs skabslåge, defekte stik og også skridsikring af udenvendige trapper. Dette kan de gøre ved hjælp af deres egne specialværktøjer, hvor de samtidig fortæller dig, hvis du har brug for at betale eller få leveret flere materialer.

Sortering, rydning og afhentning af affald

Du kan også få en lokal handyman, som kan hjælpe dig med diverse affaldsopgaver.

Det kan være opgaver inden for:

  • Rydning af loft
  • Rydning af haven
  • Rydning af både hus og lejlighed
  • Storskrald- og haveaffaldsafhentning
  • Affaldssortering

Hvad er det en handyman koster?

De fleste boligejere i Danmark, bruger omkring 2500-5500 kr. om året på forskellige handyman services, hvor den gennemsnitlige pris er lige under de 3000 kr. pr. opgave.

Ser man på timeprisen, så koster en handyman omkring 250-500 kr., hvor gennemsnitsprisen er 450 kr. i timen. Der er også en del faktorer, som man skal forholde sig til. Din opgave er måske meget nemmere eller sværere, end den gennemsnitlige opgave for en handyman.

Alt dette afhænger af, hvilken opgave du har til den kontaktede handyman, hvor langt væk er opgaven i forhold til København, og hvilke materialer som skal bruges, så varierer prisen meget. Der er også nogle handymen, som tilbyder klippekort, hvor du kan spare penge på timepris, hvis du har brug for mere end fx 4 timers hjælp.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud