Din Kloakmester Frederiksberg

Når der er problemer med dit kloaksystem, er det vigtigt at problemet bliver håndteret af en autoriseret kloakmester. Med hjælp fra din Kloakmester Frederiksberg, er du sikker på at problemet bliver varetaget korrekt og ansvarligt.

byggeprojekt priser

Hvornår skal du bruge en kloakrensning?

Der kan være forskellige grunde til at man skal have en kloakrensning. Den typiske grund til en kloakrensning er hvis toilettet, badeværelset eller afløbet i køkkenet er tilstoppet. 

Der kan være brug for kloakrensning, hvis vandet forsvinder langsomt efter et bad eller hvis vandet siger en mærkelig lyd, når man skyller ud fra toilettet. Disse problemer kan tyde på at kloakrørene eller din kloakrør er stoppet og skal serviceres. 

Tegn til tilstoppet kloak

Man ser i de fleste tilfælde at når der er tilstoppet i en kloak, så går vandet langsomt ud og der skal ikke meget for at det bliver oversvømmet, når vandet går langsomt ud. Når dette sker, er det fordi kloakledninger er stoppet og for at få det lavet, skal der en kloakrensning til.

Når der er for mange der bruger et toilet på kort tid, sker det at der vil komme et tilstoppet toilettet. En af de andre grunde til tilstoppet toilet, kan være at man smider unødvendige ting ned i toilettet, eksempelvis kan det være snus eller vatpinde, som gør at det rammer ledninger og samler sig som et prop, som vil gøre at det kommer i vejen for afløbet.   

Vær opmærksom på dette

Når dit afløb eller vask går langsomt, er det primært fordi vandlåsene har brug for en rensning. Det ikke noget man kan gøre selv, og hvis man så prøver sig frem, skal man være opmærksom på nogen ting. Det vigtigt hvis man selv prøver sig frem, at man ikke bruger kraftige kemikalier som kaustik soda, da det ikke er miljøvenligt og den kraftige konsistens, kan medføre slemme skader til afløbsrørende.

Der vil i få tilfælde være mulighed for at man selv kan rense vasken eller vandlåsen, men oftest skal man have brug for kloakrensning eller kloakspuling af en kloakmester. Det gode ved kloakrensning er at det er miljøvenligt, samt at det vil give et rigtig godt resultat og er med til at forbygge tilstoppedes i afløbet fremover.

Det kan være en svær situation at stå i, når afløbet eller toilettet ikke virker optimalt, og derfor er din Kloakmester Frederiksberg klar til hjælpe dig.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud