Maling af gulve

Dit gulv er en af de områder i dit hjem, der oplever mest slid. Derfor kan det betale sig at finde den rigtige fagmand til at håndtere problemer og løsninger med dette.

byggeprojekt priser

Vedligeholdelse af dit gulv

Gulvet i er en af de største flader i din bolig. Yderligere er gulvet utrolig meget trafik på en daglig basis. Derfor slides dette langt hurtigere end andre dele af din bolig. Der slæbes sand og sten ind med sko, borde og stole kan blive slæb over overflader og ting kan blive tabt. Der skal derfor bruges mere tid og energi på at pleje og vedligeholde dit gulv.

Nogle firmaer specialiserer sig i denne type arbejde. Dog kan du nogle steder findefirmaer der kan håndtere flere byggeproblemer. Dette vil ofte være malere. En malermester kan udover at male dit hjem også hjælpe med at ved vedligeholde dit gulv, og sikre det mod fremtidige skader. Er du igang med en større renovering, kan du med fordel kontakte os. Vi hjælper dig med at finde den rette fagmand til at hjælpe med gulv og malerservice til dit hjem.

Er det nødvendigt male dit gulv

Maling af dit gulv kan være en stor beslutning. Det er en stor falde, og det kan være med til at skabe det rette æstetiske look i din bolig. At male dit gulv kan være et stort projekt, og det er ikke alle der har et behov, eller et ønske, om at få malet gulvet. Du ønsker måske at beholde træets udseende, eller frygter at du måske ombestemmer dig efter arbejdet er gjort. Du skal derfor være absolut sikker på at du ønsker at få malet dit gulv. Med vores hjælp får du adgang til malere fra hele landet. Sammen kan i vurdere om hvorvidt maling er den rette løsning til dig.

Hvilke type vedligeholdelse har du brug for?

Måske er dit gulv skadet, og dette er en af grundende til at du ønsker at det bliver malet. Før du træffer den beslutning, er der visse ting du med fordel kan gøre. 

En nedslibning af dit gulv kan gøre underværker. Dette udbedrer de fleste mindre skader dit gulv har, samtidigt med at det fjerner spor af slid. Dette kan ligesom maling skabe et nyt udseende, og bringe nyt liv og energi til din bolig.

Dog er der risici forbundet med slibning af gulve. Bliver dette gjort for ofte, vil træet i gulvet blive for tyndt. Dette kan forsage knirken, og i værste fald reducere bæreevnen. Hvis dette er tilfældet, er der ingen anden løsning end at få lavet et nyt gulv.

En anden måde hvorpå du kan beskytte dit gulv, er gennem lakering. Ved at få en fagmand til at lakere dit gulv, skabes der en stærk og holdbar overflade på træet. Dette vil forhindre træet i at tage skade, og gøre det nemmere at rengøre dine gulve. 

Gennem tiden vil lakken dog blive slidt af, så det kan være en god ide at få foretaget en lakering relativt ofte. Tegn på at lakken er slidt af, kan være at træet er begyndt at virke mat, og at snavs bliver siddende efter en rengøring.

At få malet gulvet er mere skånsomt for træet end en slibning, og vil ligesom lak beskytte træet mod slid.

Den rette løsning

Hvad end du ønsker at få slebet, lakeret eller malet dine gulve, kan vi hjælpe dig. Fortæl os om dine tanker og behov. Vi vil derefter finde eksperter med en, eller flere, af disse områder, og sende dig tre uforpligtigende tilbud. Vores samarbejdspartnere vil kunne hjælpe med at rådgive dig fra start til slut, og sammen er vi sikre på at du finder den rette løsning.

 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud