Kan dårlig rengøring gøre dig syg?

Vigtigheden af ordentlige tiltag for at forhindre sygdom, er blevet ret tydelig de seneste par år. Hvad kan man gøre, for sikre sig imod sygdom for sig selv og sin familie?

byggeprojekt priser

Bakterier og virus?

Bakterier og virus kan gøre dig syg, hvis de får lov til at ligge og udvikle sig. Det er ikke altid synligt eller på anden vis mærkbart. Større genstande kan ligge på sine korrekte pladser og der kan se pænt og nydeligt ud. Men på overflader, tæpper og sengetøj, kan der ligge små usynlige kræer. Uskyldige nok, hvis de får lov til at blive liggende. Men de kan komme i luften, og gøre dig svimmel og dårlig, uden at du ved hvorfor. Man kan åbne vinduer og døre, men den rigtige løsning, er at få en rutine med ordentlig rengøring. 

Rengøring i hjemmet

Det er dog nemmere sagt end gjort. Alle kender situationen med en rengøring, der skulle være gjort for mange dage siden, men bliver udskudt igen og igen. Man ved det skal gøres, men i virkeligheden dukker der mange andre ting op, der er mere interessante end det at gøre rent. Når man endelig får gjort rent, spørger man sig selv, hvorfor mon det var så svært at få gjort. Og man lover sig selv at være mere disciplineret og holde en rutine ind, således at rengøringen foregår mere regelmæssigt. Og så går der alligevel længere tid, end man lige havde regnet med, indtil næste gang man får gjort rent.

Privat rengøring - løsning eller luksus?

Der er dog en nemmere løsning, der sikrer at der bliver holdt en rutine inde med ordentlig rengøring, uden at man skal gå rundt og have dårlig samvittighed, over at man ikke fik gjort rent. Løsningen er, at få en professionel rengøringsassistent til at komme, og gøre rent for en derhjemme på regelmæssig basis. Det kan godt være at det lyder som en luksus og til en vis grad er det en luksus. Men luksus behøves ikke at være dyrt, og man kommer nok til at blive overrasket over, hvor billigt det kan være, at have en til at komme og gøre rent for en derhjemme på regelmæssig basis. Kontakt os, og få tre tilbud på privat rengøring

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud