Stoppet toilet - hvad gør man?

Få her gratis tips og tricks til et stoppet toilet

byggeprojekt priser

Sådan gør du:

  1. Hæld vand i kummen – bedst med en spand, hvis du har adgang til en. Sørg for der kommer tryk på, så hæld så meget vand ned i kummen ad gangen som muligt.
  2. Prøv også at give noget undertryk med en svupper. ER du på et offentligt toilet, kan du kigge under vasken, da der ofte ligger en der. Hvis du er hjemme, så skaf dig en. Det kan være Gudsgave, når du havner i denne situation.
  3. Giv den også lidt tålmodighed, da der jo fyldes vand op til skyl i toilettet. Det kan være problemet løser sig selv.
  4. Hvis intet af det overstående virker, så skal du måske overveje at få professionel hjælp.


Vores anbefaling vil dog 9 ud af 10 gange altid være, at man skal ringe efter professionel kloakservice, når du har oplevet et stoppet toilet. Selv hvis problemet løste sig. Det kan nemlig være, at problemet ligger i tilstoppede rør. Og de bliver blot mere og mere tilstoppede, hvis blokeringen ikke løsnes op.

 

Stoppet toilet under en date

Adskillige komediefilm har brugt et tilstoppet toilet som en slapstick joke. Det er noget, de fleste nok har oplevet og frygter. Især i forbindelse med dates, og hvis man har gæster. Dem som har og ikke har prøvet det, kan hurtigt fortælle, at det ikke er en særlig sjovt situation at havne i. Derfor er det en rigtig god idé, at få en professionel til at se på dine rør i toilettet, men også de rør der forbinder toilettet med kloak systemet.
 
Professionelle kloakservice folk kan hjælpe med at identificere problemet, da de som regel har mange års erfaring. De har også de nødvendige udstyr, såsom TV-inspektion, til at finde ud af de specifikke problemer, der kan forårsage tilstoppede toiletter og vaske. Det kan nemlig være nødvendigt med at føre et videokamera ind igennem rørene, for at finde ud af hvad der sker dernede.
 
Kloakfolk har den nødvendige ekspertise, til løsne op for kloak systemerne, så de fungerer som de skal.
 
Kontakt os hvis I oplever problemer med tilstoppede toiletter, og vi skaffer dig tre tilbud på kloakservice.

Nyhed: Kloakservice fås også på abonnement

Som noget nyt er der i 2023 opstået et nyt koncept, hvor du betaler en fast lav pris på kun. 79,- pr. md. og så ringer du blot til din kloakmester, hvis dit toilet stoppet til, din håndvask løber over eller der ikke er gennemløb i afløbet i badet.

Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med det og du behøver kun huske et enkelt telefonnummer.

Mange synes at denne løsning lyder for godt til at være sand, særligt med tanke på, at kloakbranchen er kendt for, ikke at være særligt gennemsigtig i forhold til deres prisstruktur.

I skrivende stund er der kun 1 kloakvirksomhed, der facilitere denne service og det er dem der hedder RenKloak – men ud fra deres trustpilot bedømmelser, ser det ud som om at Hr. og Fru. Danmark er ret vilde med konceptet.

Og hvis det bare er halvt så fedt som det ser ud på papiret, så er det med god grund.

Alle os der er boligejere, der har en kloak af ældre dato kan i et hvertfald skrive under på, at Kloakservice aldrig har været billigere og nemmere at planlægge ind i budgettet.  

Herunder har vi linket en video om konceptet, så i kan se hvad det drejer sig om og hvad RenKloak selv mener er det unikke ved denne løsning.

Bemærk: Ovenstående er selvfølgeligt ikke en direkte anbefaling af produktet, da vi ikke selv har prøvet det. Men ud fra deres video og deres mere end 1000 anmeldelser på Trustpilot, hvor de i skrivende stund har 4,8 stjerner må vi bare sige, at det ikke virker helt tosset.

Som det ser ud nu dækker de fra København og ned til Køge samt det meste af Nordsjælland, det vides endnu ikke om geografien på sigt udvides. 

Nemt og overskueligt

Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud. Vi mener nemlig, at det skal være nemt, hurtigt og overskueligt at finde professionel hjælp til sine problemer.

Lyder dette attraktivt, så udfyld formularen og indhent nemt tre tilbud, og vælg det tilbud der passer bedst til dig.

kloak

Hvad kan laves indenfor kloakarbejde?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud