Tid til nye gulve?

Overvejer du at udskifte dine nuværende gulve? 

Så læs med her og få gennemgået nogle muligheder og aspekter, der skal overvejes før du tager den endelige beslutning. 

byggeprojekt priser

Betongulve

De seneste par år er der sket en merkant fremkomst af alle mulige former for betongulve. Specielt i nyere byggerier, er det næsten en standart. Og det er der flere gode grunde til. 
For det første er betongulve et naturprodukt, hvilket er klart er en trend, men ud over det, er det også et virkeligt slidstærkt materiale og holder gerne i flere generationer. Særligt om vinteren kan det også være rart med gulvvarme og her er betongulve igen optimalt. 
Ulempen ved betongulve er dog, at du skal være sikker i din sag, for er betonen først lagt, kan det ikke repareres efterfølgende. Det kræver at du kan leve med diverse ridser, der nu måtte opstå gennem tiden. 

Trægulve

Hvis du ikke er så meget til de mere tunge udtryk med betongulve, er trægulve også en god løsning. Dette kræver dog, at du i forvejen har trægulve eller lignende i hjemmet.
Du kan enten vælge at udskifte hele gulvet og derved have fuld kontrol over hvordan det hele skal se ud. Men du kan også undersøge mulighederne for at få behandlet de nuværende trægulve med fx gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvlakering. Dansk Gulv og Malerservice giver bl.a. gerne et uforpligtende tilbud. 
 
Hvis du vælger en form for trægulvbehandling, kan du ofte spare både tid og penge. Det er væsentligt billigere fx at få en gulvafslibning, end at udskifte hele gulvet. Men alt dette er selvfølgelig noget der skal tages til overvejelse. 

Få hjælp af fagfolk

Man kan efterhånden leje de fleste, fornødne maskiner til selv at lægge sit nye gulv. Dog er det klart anbefalelsesværdigt, at få professionelle til at stå for arbejdet. 

Med beton arbejdet kan du hurtigt ende i problemer, da du i princippet kun har et forsøg og så er gulvet lagt. Det samme gør sig lidt gældende for trægulve. 

Hvis du selv begiver dig ud i selv, at fx slibe dine trægulv, skal du være varsom. Maskinerne er ikke altid lette at styre og du kan hurtigt lave uheldige ridser eller hakker i gulvet, for efterfølgende at betale for en håndværker til at fikse det igen. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud