Totalentreprise København

Totalentreprise

En totalentreprise er en form for entreprise, hvor alle ledende i processen styres af den samme entreprenør.

Her står entreprenøren for både planlægningen og udførelsen af byggeprojektet. Med en totalentreprenør i København, får du en entreprenør som både har arkitekter, ingeniører og konstruktører til rådighed.

Der er altså én entreprenør, som har det samlede ansvar for byggeprojektet. Entreprenøren sørger for at kontakte alle underleverandører og forsikre at alt bliver leveret til tiden.

Totalentreprise Roskilde
byggeprojekt priser

Hvad kan en totalentreprise hjælpe med?

Der findes nogle forskellige former for entreprise. Her differentiere alle de forskellige former sig fra hinanden på forskellige punkter. 
Med en totalentreprise er alle leddene i dit byggeprojekt under samme tag. Hvilket betyder at entreprenøren står for både kontakt og udførelsen. Med en totalentreprise er der ikke flere virksomheder du skal have kontakt med, idet det er samme entreprenør du har kontakt til under hele projektet. Man overlader alt det kedelige ansvar til entreprenøren, og her er det denne person som står for kontakt og udførelsen af dit projekt. Man kan med en totalentreprise typisk få en samlet pris for hele projektet på en gang, i stedet for mange forskellige priser fra forskellige virksomheder. 
Totalentreprise er som regel for større byggeprojektet, og er i de færreste tilfælde for den almindelige forbruger. 

Hvad koster en totalentreprise?

Står du overfor et byggeprojekt, men er i tvivl om hvad det vil koste dig økonomisk? Med en totalentreprise får du dit byggeprojekt gjort til en realitet, dog vil denne form for entreprise være dyr. 
 
Der er nogle forskellige faktorer som spiller ind, når man snakker om prisen på totalentreprise. Først og fremmest er der store geografiske forskelle, som påvirker prisen. Denne form for entreprise koster nemlig ikke det samme i Århus og København, som den gør i fx Sydjylland eller på Fyn. I landets større byer vil det som regel være dyrere at gøre brug af totalentreprise.
 
Hvis man ønsker en nøjagtig pris på totalentreprisen, så anbefaler vi at man tager kontakt til forskellige firmer som specialiserer sig i denne form for entreprise. Her vil man kunne indsamle tilbud, og har derigennem et sammenligningsgrundlag. Totalentreprise vil typisk være dyrt, og derfor kan man sætte tilbuddene op imod hinanden, så man på den måde finder det tilbud som stemmer overens med ens budget. Når man fortæller om sit projekt til disse virksomheder, er det altafgørende at man er så nøjagtig og præcis som muligt. På den måde kan de komme med det mest retvisende estimat på prisen. 
Totalentreprise Roskilde

Valg af virksomhed

Når det kommer til at vælge virksomhed, når du skal have lavet totalentreprise, kan dette være en længere proces.

 Der findes mange udbydere på markedet, og hver virksomhed har hver deres fokuspunkter som de differentiere sig på. Dermed vil det være en fordel, hvis man har sit behov defineret på forhånd, før man vælger virksomhed til at udføre ens byggeprojekt. På den måde har man sit behov i fokus, og kan rette sin søgning af virksomhed efter dette. Man er her forsikret at virksomheden som påtager sig opgaven, opfylder dine specifikke behov og ønsker. 

 

Vi anbefaler

Ønsker du en virksomhed som har mange års erfaring indenfor totalentreprise, og som har et team bestående af meget kompetente medarbejdere? 
 
Så anbefaler vi at du bruger KBH El-service ApS. Vi kan stå 100% inde for denne virksomhed, og ved med sikkerhed at de udfører din opgave til punkt og prikke. Denne virksomhed kan gøre din boligdrøm til en virkelighed, såfremt du befinder dig i København eller omegn. 
 
Blandt denne virksomheds mange ydelser, så står de bl.a. for planlægning, rådgivning, udførelse og ansvaret ved deres totalentreprise. Hvis dette lyder som noget for dig, så tilgå virksomhedens hjemmeside og kontakt dem allerede i dag. De bestræber sig efter at besvare kundehenvendelser så hurtigt som muligt. 
Elektriker

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Håndværker-Tilbud en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter

Indhent et tilbud