Vægmaling - inspiration

I forbindelse med boligindretning, er det ikke nok at fokusere på interiør og de materielle ting. Du skal også forholde dig væggenes farve, da de ligeledes har stor betydning for boligens visuelle udtryk. Herunder kan du læse mere om vægmaling, som passer til boligindretningen.

Fordele ved at anvende en professionel maler

Skal dine vægge males, kan du med fordel anvende en professionel maler.

En professionel maler har det helt rigtige udstyr samt flere års erfaring med vægmaling. Du kan derfor forvente et flot resultat af høj kvalitet. Derudover vil en professionel maler kunne rådgive og vejlede dig i forhold til farver, design, mat eller blank maling mm. Yderligere ved en professionel maler lige præcis, hvordan de forskellige opgaver skal gribes an, hvilket øger effektiviteten, og du vil dermed spare tid.

Minimalistisk udtryk

Tankegangen bag en minimalistisk stil er ‘less is more’. Du skal derfor indrette din bolig så simplet som muligt, og dette gør du blandt andet ved at indrette hjemmet med færre ting. Udover valg af interiør og de materielle ting, skal du også forholde dig til hvilke farver, væggene skal have, da vægfarven også er med til at præge stilen og udtrykket i din bolig.
 
Er du vild med den minimalistiske, rene og tidløse stil, vil det være oplagt at få malet væggene hvide. Udover at den hvide farve er med til at skabe et minimalistisk udtryk, så vil farven også lyse boligen op, hvilket kan være en stor fordel, hvis du har tendens til at få vinterdepression. Det skyldes blandt andet, at lys øger serotonin-produktionen i hjernen, som skaber en følelse af velvære og energi.
 
Du kan ligeledes skabe et minimalistisk udtryk med afdæmpede farver. I øjeblikket ses en trend i at male væggene i naturfarver og afdæmpede farver. Naturfarver består blandt andet af jordfarvede nuancer samt de grønlige nuancer, og disse er med til at skabe en rolig atmosfære. 
80e8af142b0ebd3c62bd8bec48e4917e
d909118d0040fda45a58e79aa52d8aad

Den rustikke stil

Den rustikke stil skaber et unikt og råt look i din bolig. Der anvendes rå materialer, som er med til at skabe en autentisk stemning.
 
Ofte har rustikke boliger en væg lavet af mursten, men du kan også skabe et rustikt udtryk ved at anvende kalkmalede vægge. For at skabe denne rustikke effekt, kan du med fordel henvende dig til en professionel maler, som har mange års erfaring og et stort kendskab til de forskellige maleteknikker. For at skabe den mere rustikke stil med vægmaling, kan en professionel maler anvende teknikken Fresko.

Modtag 3 tilbud

Leder du efter en kompetent og professionel maler, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os gennem kontaktformularen, og så indhenter vi 3 uforpligtende tilbud til dig. Tilbuddene er 100% gratis, og vil være skræddersyet til din maleropgave. Alt du skal gøre er, at beskrive maleropgaven i kontaktformularen. 

Indhent et tilbud